Voor deze workshop kan niet meer ingeschreven worden. Je kan je wel opgeven voor de wachtlijst, door een email te sturen naar pascale@karwij.be. We nemen dan contact met je op als er plaats is.

Workshop pottendraaien voor beginners en gevorderden / DONDERDAGNAMIDDAG /NOVEMBER - DECEMBER 2019

Donderdag 7-14-21-28 november / 5-12 december 2019 van 13 -16u, €240.00

Ook gefascineerd door klei? Dan is deze workshop ideaal om er al draaiende de mogelijkheden van te (blijven) ontdekken!

Beschrijving

Deze workshop is zowel voor beginners als voor mensen die het pottendraaien al (een beetje) onder de knie hebben. De reeks bestaat uit 6 lessen van 3 uur (5 draailessen en 1 glazuurles). Er wordt gewerkt in een groepje van 6 personen, zodat er voldoende tijd is voor elke deelnemer. Elk beschikt over een eigen draaischijf. Onbeperkt gebruik van klei. Wil je je potjes graag laten bakken en glazuren, dan is dit aan € 6.5/kg. Gratis koffie, thee en water. De workshop vindt plaats in het unieke kader van 'De Binnenkoer' Dorpsstraat 17 - 9270 Laarne

Prijs

De kostprijs voor deze workshop bedraagt €240.00. Na inschrijving sturen we je een persoonlijk bericht met de informatie over de betaling.

Annulatie

Annuleer je meer dan 2 maanden voor het begin van de workshop, dan wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €30 administratiekosten.

Annuleer je minder dan 2 maanden voor de aanvang van de workshop, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €30 administratiekosten, als iemand van de wachtlijst je plaats kan innemen of als je zelf een plaatsvervanger kan aanduiden.