De deadline van deze workshop is reeds voorbij.

Workshop pottendraaien voor beginners en gevorderden / WOENSDAGAVOND/ MEI - JUNI 2018

Woensdag 2-9-16-23-30 mei/ 6-13-20 juni 2018 telkens van 19.30u - 21.30u, €195.00

Ook gefascineerd door klei? Dan is deze workshop ideaal om er al draaiende de mogelijkheden van te (blijven) ontdekken!

Beschrijving

Deze workshop is zowel voor beginners als voor mensen die het pottendraaien al (een beetje) onder de knie hebben. De reeks bestaat uit 8 lessen. Er wordt gewerkt in een groepje van 6 personen, zodat er voldoende tijd is voor elke deelnemer. Elk beschikt over een eigen draaischijf. Onbeperkt gebruik van klei. Wil je je potjes graag laten bakken en glazuren, dan is dit aan € 6.5/kg. Gratis koffie, thee en water. De workshop vindt plaats in het unieke kader van 'De Binnenkoer' Dorpsstraat 17 - 9270 Laarne

Prijs

De kostprijs voor deze workshop bedraagt €195.00. Na inschrijving sturen we je een persoonlijk bericht met de informatie over de betaling.

Annulatie

Annuleer je meer dan 1 maand voor het begin van de workshop, dan wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €15 administratiekosten.

Annuleer je minder dan 1 maand voor de aanvang van de workshop, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €15 administratiekosten, als iemand van de wachtlijst je plaats kan innemen of als je zelf een plaatsvervanger kan aanduiden.