De deadline van deze workshop is reeds voorbij.

Workshop pottendraaien voor beginners en gevorderden DONDERDAGAVOND / JANUARI - FEBRUARI - MAART 2018

Donderdag 18-25 januari/ 1-8-15-22 februari/ 1-8 maart 2018 van 19.30u - 21.30u, €195.00

Ook gefascineerd door klei? Dan is deze workshop ideaal om er al draaiende de mogelijkheden van te (blijven) ontdekken!

Beschrijving

De workshop bestaat uit een reeks van 8 lessen (7 lessen draaien - 1 les glazuren) en is zowel bedoeld voor beginners als voor mensen die het al (een beetje) onder de knie hebben. Er wordt gewerkt in een groepje van 6 personen, zodat er voor iedereen voldoende tijd is. Elke deelnemer beschikt over een eigen draaischijf. Onbeperkt gebruik van klei. Bakken en glazuren van de potjes is aan € 6.5/kg. Gratis koffie, thee en water. De workshop vindt plaats in het unieke kader van 'De Binnenkoer' Dorpsstraat 17 - 9270 Laarne.

Prijs

De kostprijs voor deze workshop bedraagt €195.00. Na inschrijving sturen we je een persoonlijk bericht met de informatie over de betaling.

Annulatie

Annuleer je meer dan 1 maand voor het begin van de workshop, dan wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €15 administratiekosten.

Annuleer je minder dan 1 maand voor de aanvang van de workshop, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €15 administratiekosten, als iemand van de wachtlijst je plaats kan innemen of als je zelf een plaatsvervanger kan aanduiden.