Voor deze workshop kan niet meer ingeschreven worden. Je kan je wel opgeven voor de wachtlijst, door een email te sturen naar pascale@karwij.be. We nemen dan contact met je op als er plaats is.

Workshop pottendraaien voor beginners en gevorderden DONDERDAGAVOND / NOVEMBER - DECEMBER 2019

Donderdag 7-14-21-28 november / 5-12 december 2019 van 19u - 22u, €240.00

Ook gefascineerd door klei? Dan is deze workshop ideaal om er al draaiende de mogelijkheden van te (blijven) ontdekken!

Beschrijving

De workshop bestaat uit een reeks van 6 lessen van 3 uur (5 lessen draaien - 1 les glazuren) en is zowel bedoeld voor beginners als voor mensen die het al (een beetje) onder de knie hebben. Er wordt gewerkt in een groepje van 6 personen, zodat er voor iedereen voldoende tijd is. Elke deelnemer beschikt over een eigen draaischijf. Onbeperkt gebruik van klei. Bakken en glazuren van de potjes is aan € 6.5/kg. Gratis koffie, thee en water. De workshop vindt plaats in het unieke kader van 'De Binnenkoer' Dorpsstraat 17 - 9270 Laarne.

Prijs

De kostprijs voor deze workshop bedraagt €240.00. Na inschrijving sturen we je een persoonlijk bericht met de informatie over de betaling.

Annulatie

Annuleer je meer dan 2 maanden voor het begin van de workshop, dan wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €30 administratiekosten.

Annuleer je minder dan 2 maanden voor de aanvang van de workshop, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, mits afhouding van €30 administratiekosten, als iemand van de wachtlijst je plaats kan innemen of als je zelf een plaatsvervanger kan aanduiden.